Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή Σημαντικής Είδησης

22.06.2016

Δημοσίευση στο "Nature Physics"

Από Κοσμήτορα Σ.Θ.Ε., Καθηγητή Κων. Βαρώτσο

 

    Η Κοσμητεία της Σχολής, με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη ικανοποίηση, γνωστοποιεί τη δημοσίευση άρθρου με τη συμμετοχή του Καθηγητή Διαστημικής Φυσικής, κ. Ιωάννη Α. Δαγκλή και του απόφοιτου, διδάκτορα και πρώην φοιτητή του Καθηγητή Αστροφυσικής Υψηλών Ενεργειών κ. Απόστολου Μαστιχιάδη του Τμήματος Φυσικής, κ. Σταύρου Δημητρακούδη στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό "Nature Physics" με τίτλο: "Explaining the dynamics of the ultra-relativistic third Van Allen radiation belt".
     
   

Η δημοσίευση αυτή είναι ιδιαιτέρως τιμητική, διότι αναδεικνύεται για ακόμα μια φορά ο δυναμισμός και η ποιότητα των μελών Δ.Ε.Π. και των αποφοίτων της Σχολής, γεγονός που αντανακλάται στην ποιότητα των σπουδών, στην έρευνα και στη διεθνή απήχηση του Πανεπιστημίου μας.

Η Κοσμητεία της Σχολής συγχαίρει ολόθερμα τους εξαίρετους συναδέλφους για τη διεθνή αναγνώριση του έργου τους, το οποίο αποτελεί προϊόν του υψηλού επιπέδου έρευνας που διεξάγεται στο πλαίσιο του Τμήματος Φυσικής, και προσδοκά πολλές ακόμη παρόμοιες διακρίσεις του ιδιαίτερα αξιόλογου έργου που επιτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της Σχολής.

     

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών

Κωνσταντίνος Α. Βαρώτσος
Καθηγητής Τμήματος Φυσικής